Házhoz szállítás

#azAlleemSegít a bevásárlásban is!

Júliusi elsejétől a kiszállítási szolgáltatásunk szünetel. További információkért kövess minket social media felületeinken:

https://www.facebook.com/AlleeBevasarlokozpont
https://www.instagram.com/alleebudapest/


Elintézzük a bevásárlást és ingyenesen házhoz is szállítjuk az Allee üzleteinek termékeit a XI. kerületben élő 65 év felettieknek, ráadásul a csomagot teljesen érintésmentesen adjuk át.

Az online leadott listád alapján csapatunk bevásárol Neked, és kiszállítja a kívánt termékeket, legyenek azok élelmiszerek, higiéniás termékek, gyógyszerek, vagy bármi, ami az Allee üzleteiben megvásárolható.

Hogyan működik a szolgáltatás?

Online vásárlás menete:

  • Regisztrálj a Guru weboldalán, és válaszd ki a „XI. kerület / 65+” lehetőséget, így a szolgáltatás ingyenesen vehető igénybe.

  • Add le rendelésedet emailben az alleehazhozjon@guru.hu címre! Kérjük, hogy részletesen gondold át és írd le, melyik üzletből, melyik termékre, és milyen mennyiségben van szükséged!

  • Rendelésedet munkatársaink telefonon igazolják vissza.

  • Visszaigazoláskor egyeztetjük a bevásárlólista részleteit, a szállítási címet és a kiszállítás időpontját.

  • Munkatársaink bevásárolnak Neked, majd telefonon értesítenek a bevásárlás végösszegéről.

  • Vásárlásodat érintésmentesen fizetheted bankkártyával online a Guru weboldalán, vagy készpénzzel a csomag átvételekor a futárunknál. Kiszállításkor történő bankkártyás fizetésre nincs lehetőség.

Fontos, hogy a kiszállításhoz olyan időpontot adj meg, amikor a megadott címen biztosan otthon van valaki, illetve annak a telefonszámát add meg elérhetőségként, akivel egyeztetni tudunk a termékekről, a kiszállítás pontos időpontjáról és a fizetésről is!

A leadott megrendeléseket a beérkezési sorrend alapján kezeljük.

Érintésmentes vásárlás

A Guru weboldalon keresztül lehetőséged van bankkártyás fizetésre, mellyel vásárlásod teljesen érintésmentes lesz. Ebben az esetben csomagodat a megadott címen az ajtó elé tesszük.

Fizetési módok

  • Bankkártyás fizetés a Guru weboldalán keresztül

  • Átvételkor készpénzes fizetés a futárnál

Ki veheti igénybe az ingyenes házhoz szállítást?

Csak a XI. kerületi, 65 év feletti lakosok számára ingyenes a kiszállítást, de a rendelést hozzátartozóik / kapcsolattartóik is leadhatják helyettük.

Mit rendelhetsz?

Az Interspar, dm, Allee Patika, valamint az Allee üzleteinek kínálatából elsősorban élelmiszert, higiéniás termékeket és gyógyszereket.
Receptköteles gyógyszereket e-recept kiváltással, a TAJ-szám megadásával tudjuk teljesíteni.

Üzleteink nyitvatartásáról az egyes üzletek aloldalain tájékozódhatsz.

Milyen értékben rendelhetsz?

Rendelésed összeghatára rendelésenként maximum 20 000 Ft.
Nem receptköteles gyógyszerek esetén a szükséges gyógyszerek összegéig, értékhatártól függetlenül.


Rendelek


Ha kérdésed van, hívd információs számunkat:
+36 1 315 33 00


A szolgáltatáshoz kapcsolódóan az Allee Center Kft. nem végez adatkezelést vagy adatfeldolgozást; az erre vonatkozó információkat a szolgáltatást nyújtó Guru Invest Kft. teszi közzé, illetve attól igényelhetők.